Köp riktigt och falskt svenska pass online

Köp riktigt eller falskt svenska pass online

Vill du bli svensk medborgare? bor bekvämt i Sverige. Du behöver bara beställa ett svensk pass online för att kunna göra det. Du är på rätt plats. Köp svensk pass online. Köp ett svenskt pass, ansök om svenskt pass på nätet, köp högkvalitativt riktigt databasregistrerat svensk pass, pass för sverige. Köp andra svenskt pass online.Köp nu

Hur lång tid tar det att få eller köpa ett svenskt pass?

För att bli svensk medborgare måste du ha bott i Sverige på lång sikt under en viss tid. Som regel måste du ha varit bosatt i Sverige under en kontinuerlig period av fem år. Köp pass från oss utan att vara medborgare i det landet. Vanlig bostad innebär att du är långtidsboende och tänker stanna i Sverige.

Detta fall tar alltid kunder av sidan för att köpa / beställa sverige pass online. Men vi har en god nyhet för dig idag. Här på Svenska dokument kan vi utfärda svenska medborgarskap som svensk pass, svenskt visum, svenskt id-kort och andra svenska dokument på nätet utan att du bor på svenska.

Beställ svenska pass enligt EU-normer från oss

Pass och identitetskort som vi producerar är utrustade med ett datorchip som lagrar innehavarens personuppgifter och foto. Vid gränskontroller kan passinnehavaren fotograferas och fotot jämföras med det i datachipet. Målet är att se till att personen som använder passet och personen på passfotoet är en och samma person.

Vårt team utomlands är utrustade för att producera uppgifterna för ett pass eller identitetskort. Ansökan skickas sedan elektroniskt till Sverige, där resedokumenten produceras.

Kontakta oss för att beställa nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Öppen chatt
Behöver du ett dokument?
Hallå
Hur kan jag hjälpa dig?